Lördag

Underbar morgon! Solen skiner och de kommer att bli kanon väder i dag;-) (emelie ler)
Vi kommer att spendera dagen UTE!!!! finns ju endel att ta tag i på gården..
Till kvällen så blir de grillning! Nina och gänget kommer! Så jag lär åka och handla lite...
Ha en trevlig dag ute i SOLEN;-)

Uppe med...

... med tuppen! Ja de var jag i dag.. Vaknade 06:15 och var hur pigg som helst! Men fick ju en riktig sovmorgon i går, sov till’s 12 i går;-)!! Skönt och behövligt!
Är ledig i dag, men ska i väg på ett läkarbesök.. Tilde är oxå ledig från dagis, men fick följa med pappa ut och köra buss, kan ju inte ha henne med mig. Men hon vart ju glad, buss är ju alltid roligt att åka!!
Så jag ska ta och röja lite här hemma, nu när jag är själv!! och så ska jag å Eddi ta oss en promenix!!

Mallig,mallig!!!

Jaa, då var sista strykningen av taket gjord.. får se sen när de torkat om de räcker??!  Efter 3 strykningar!! Rumet vart mycket ljusare;-) Tänk va lite vit färg, kan göra stor skilnad!!! Nog om detta!

Tilde har lärt sig cykla utan stdödhjul i dag!!!!! Såååå dutti såå Och ni kan ju gissa om hon är MALLIG;-)
Pär tog bort dom i dag på eftermiddagen, tog bara ett par vändor här ute, innan hon kunde själv!! Vi får ju springa med, för dedär med att starta och stanna, fixar hon inte.. men LYCKLIG är hon kan jag lova;-) Morrsning korsning, är komentaren, när hon suuusar förbi;-)

Just nu så är hon vid mormor, hon och nallen ska sova där i natt! så vi är barn ledig i kväll! får se om vi orkar hitta på någe?! eller om vi bara myser framför tv:n??! de visar sig...
Nu ska jag ta och röja av golvet i v-rumet, damsuga och torkning av golvet.. sen så ska ju möblemanget tillbax!

..Måla..

..Måla, måla och MÅLA! så har min dag sett ut.. är sååå trött i armen... och de värsta ä,r att de LÄR målas ett X antal gånger till:-(... Suck..  Solen har varit frame hela dagen oxå!!! Synd bara att man inte han tatill vara på den i dagdå.. Tilde och Pär har iaf varit ute;-) lite 4hjulings åkande och hopp på studsmattan för deras del.

Fick en liten paus från allt målande i dag, har varit och jobbat 16-21. Och nu så bara orkar jag inte nå mer i dag... ska ta å krypa till sängs, så jag är pigg å målarhumör på TOPP i morgon!!
Nattinatt!

Min tanke..

..Jag fick lust och energi till min TANKE;-)! Men är inte färdigt.. men snart då!! Tanken jag gått och dragit på, var att måla taket i rumet.. Ett furupanels tak... så de va bara å kvistlacka först, och jag lova, att de inte va några kvistar!!! Är vellan för de som jag gått och dragit på de hela sååå länge!? Men nu, nu är det påbörjat såå, nu ska de bli klart över helgen!!
Så de är vell de vi har inplanerarat i helgen.. Jag ska jobba i morrn kväll oxå, 16-21! inte van å göra så korta pass! men kan vara skönt de ibland;-)

Tilde har bestämt med mormor att hon ska sova där natten mellan sö-måndag, så hon frågar mest hela tiden va de är för dag:-) kan ju ha hunnit bli söndag på en timme juuu???!;-) Så söt så!!
Nu sover Tilde sen någon timme tillbax, och Pär ligger i soffan å kollar på nån film, själv så ska jag ut på en kvällspromenad med Eddi, sen så blir de till och mysa ner sig i soffan med mina två killar;-)
För i morrn så är de bara att MÅLA och se glad ut;-)!!

Tanke

Jaha då har min lediga dag börja lida mot sitt slut.. Har inte orkat engagera mig i något.. Min tanke som jag hade i går kväll, vill jag inte ta tag i... Får se om lusten infinner sig i morgon?!
Dagen har vi fördrivit med, lek, påhälsning av Nina&Jessica!! Promenad så klart! Och en tripp ner till Grangärde på en fika hos Therese, hon hade My där, så Tilde fick leka lite:-)
Va meningen att vi skulle sätta upp nya spegeln i dag oxå, men de får vänta tills i morrn, måste ha nå speciella plugg, så den stannar uppe! den väger nämligen bara 30kg:-) se behövs nog regäla plugg!  Nog om detta, ska ta och krypa ner i sängen nu.. och hoppas på att jag kan få lust och energi till min TANKE i morrn:-)!!
Natti

Annandag påsk

Jaa, då kan man sitta ner här en liten stund.. Har ju varit sånt TOPPEN VÄDER!!!! Men i dag så vill inte solen komma fram... Själv så har jag jobbat hela påskhelgen... men han med lite sol iaf!
Jobbar en D-tur i dag, så ska tillbax till jobbet till 16:00 Men sen sååå får jag vara ledig i ett par dagar! Hoppas ju att helgens väder kan visa sig dom dagarna:-)!! (hoppas kan man juuu)
Pär och Tilde har fått roa sig själva över denna långhelg, men dom har haft de hur bra som hels ute i solen!

Fredagskvällen spenderade jag och Marlené över lite vin, och en massa tjålande så klart:-)! Så i går va jag lite seeeg, kan ja lova..
Tilde var ju så klart påskkärring:-)!!!  bilder kommer senare!
Nu så är Pär ute och åker lite 4-hjuling, men han lär vellan komma hem tills jag ska iväg?!!
Nu så ska jag, Tilde och Eddi ut på en liten promenix!

Onsdag

I dag så verkar inte solen vilja synas.. men ska vell inte klaga, har ju varit kanon väder några dagar nu!!
Har ledig dag i dag då! ska hinna en del, ska städa av lite här hemma, och så ska vi påsk pynta lite! Och när Pär kommer hem så, ska vi nog åka å kika på en ytterdörr!?  Vi ska nämligen börja gå in/ut genom tvättstugan.. En ny kamera ska vi oxå inhandla!!!! för våran har pajat:-(
Jahaja.. om man ska sätta lite fart då!? passa på medans Tilde sitter vid andra datorn och spelar spel..

vår väder!!

Jaa, då har det hunnit bli söndag
Under bart väder har vi haft!! gårdagen,verkligen suuuper varmt å fint. Har hunnit med å prominera en heldel under helgen, i går så gick jag och Tilde runt Norrbo.. sen vart de en vända upp till torget, och
lite inhandling av lördagsgodis.
Och så kom Nina och klippte mig, och Pär. Tack Nina, du är en ÄNGEL.
Sen vidar hem till M&M, M skulle titta lite på mitt hår..
Och så vart de grillning till kvällen:-)!!!
Muuummmmma, så gott de var!!

I dag så har vi varit ute och lekt i allt vatten, som forssar fram på våran infart..
Tilde tycker de är såå kuligt!
Om man ska ta kväller...

Välkommna till min nya blogg

Jag har skaffat blogg! Här kommer ni att kunna läsa om de mesta som händer och sker.. 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0