Fin väder

Vilket väder vi haft denna helg!!!! OCH DE GILLAR VI;-) Har hunnit med en del oxå..
Fredag eftermiddag så ringde min mobil.. Fick åka och hämta en febrig Tilde på dagis.. De ända lillsnutta sa va, jag vill ha kalas i morgon!!! snälla snälla, jag är inte sjuk..... så lät bil färden hem..
 Men med lite alvedon så... kalas blev det, och så han vi åka in på marken en vända oxå.. Tilde åkte lite karusell och så fick hon två tröjor.
Denna dag har spenderas ute i FINVÄDRET!!! Jag och Tilde har gjort ett jordgubbsland i dag! så nu hoppas vi att vi kanske kan få någon gubbe i sommar!?
Varit ute å glidit lite i sommar bilen, som Tilde säger, har vi oxå gjort..
Nu är de jobb som gäller i morgon.. men de lär vellan gå de med, fast om de är finväder så har de ju varit trevligare att fått vara hemma och LEDIG;-)

HIPP HIPP HUUURRRA På Tildes födelsedag!!


Sol

Lördag i dag då.. Solen skiner och jag hoppas att den fortsätter att göra det, resten av dagen/kvällen! För i kväll så ska vi ta cyklarna och cykla till västansjö på lite grillpatajj;-) Så sol vill vi ha!!! Tilde och Eddi ska sova vid mormor i natt!

Pär och Tilde är ute och tvättar bilarna! själv så ska jag dra en snabb vända till Borlänge, bara jag fixat till frillan lite.. Måste dit och byta ett par skor som Pär köpt till Tilde, dom va för små:-(..
Nu kommer farmor och farfar! så då vill dom nog ha kaffe!!


Ny frilla

Måste börja med att GRATTA Maria som klarade sitt gesällprov!!!! Och med suuuper betyg:-)!!!
Så dagen började jag med att åka till Sunnansjö, för att bli korthårig;-)!! Så skönt sååå!!
Är super nöjd över nya frillan!! Tack Mia för det!

Har även hunnit med att röja och dansa runt med både dammsugarn och moppen!
Tilde och Pär är ute och tar sig en tur på 4-hjulingarna, själv så ska jag fixa lite lunch. Ska till jobbet till kl:14 oxå..

Och så har vi börjat lite smått, här på utsidan av huset!!! Ska hända en del i sommar är de tänkt... kommer bli bra bara de blir klart, och som vanligt så vill ju jag att de ska bli det över en natt;-) men, men får ta den tid de tar... bara att stå uuut....

Söndag

i dag då. Och solen skiner, härligt!!! Så dag kommer vi att tillbringa ute, hela familjen!

I går så var jag i Falun hela långa dagen. Satt hår modell;-) De va en lång, men rolig dag! Mycket skratt och annat tok:-)! Hoppas att de går bra för M nuuuu!!!!!!
Så nu har jag klippt av mig mycket av min vinterpäls.. Den frisyren som jag skulle sitta för, va helform dam å nått mera.. så nu åkte mitt halv långa hår!

Nej, de här går inte försig, att sitta inne när solen lyser såå, dax å gå ut och få lite gjort i trädgården;-)


*****

Bara en dag kvara å jobba på denna veckan! Skönt, skönt..
Vet ej vart min ork och energi har tagit vägen??! just nu så verkar de bara som latmasken vill visa sig.. men, men.. kan vel inte alltid vara och känna sig på topp.
Får hoppas att den snart vill komma till bax!? Har ju en massa som ska göras, men som jag bara skjuter upp..

Eftermiddan /  kvällen så var vi på dagis, tema-kväll! Trevligt! Allt gick ut på matematik. Tror både Tilde och pappa tyckte de var jobbigt, för Pär skulle gå upp och läsa saga, då var kl:19:15.. och han har inte kommit ner Ännu;-) lär vell gå upp och försöka få liv i han. Så jag har passat på att träna lite med Eddi, ååå jaa, de tar sig!!!!!
Om man ska ta och hoppa i säng, så man kanske känner sig någolunda pigg i morrn när kl ringer...


Solen

skiner från en klarblå himmel, kan inte bli bättre på en ledig dag!!!
Så dagen kommer att spenderas mesta dels ute!! Finns en del som måste göras.. Jag måste gräva ett nytt land åt mina blommor.. För på frmsidan där dom sitter nu, ska vi nämligen göra ett trädäck!!!!  Vi har nämligen inte någon stans att sitta, på frmsidan, och Tilde vill/är mycket på vägen och både cyklar och leker, och då kan de vara skönt att ha en plats att sitta på. Och så har vi ingen kvälls sol heller på baksidan, på altanen. Men de har vi på framsidan, så då får de bli ett trädäck där! 

 
Ops.. nu kommer Tilde, och har sminkat sig själv lite, eller JA, MYCKET..

Ja..

då har jag sålt lilla grönafaran... Sent i går kväll så dök de upp en kille, som köpte den;-)!! Skönt!!!! Så nu har vi bara TVÅ bilar! Har kännts lite väl onödigt.. Så nu har vi äntligen bara två;-)

I dag så har den mästa tiden gått åt till att röja, plocka och städa och så har jag tagit reda på TVÄTTHÖGEN!!!  Skönt, skönt.

Men startade dagen med ett besök hos M! Hon har kollat och fixat med mitt hår, för de som komma skall på lördag!! Har färgat utväxten och fått lite slingor!!

näää, nu är de någon som står och trmpar och väntar, är en tippenvända på G! Bäst att säta fart, vill juu bli av med lite skit!!

Ikea

 Jag, Tilde, Therese och Lovisa!  drog till Ikea i dag! Handlade presenter till Matilda som blir 1 år på söndag;-)
Pär Vart är allt som du handlat i dag då???
Jag Har inte handlat nå mer än de här!?
Pär Vaaa????
Jag Skulle jag det???
Kan de bero på att min kära sambo är van att, Ikea= jag har halva ikea med mig hem?? Så HA, jag kan handla bara lite bara jag vill:-)!!
Grejen är den, jag hitta inte såååå mycket som föll för mig i dag bara... men de betyder inte att nästa vända till ikea slutar på detta viset.. då kanske jag hittar mycket att fylla vagnen med:-) Är lite förvånad över mig själv, att de inte vart mer grejer med hem.. Hmmm...

Imorgon så ska Tilde till bäste Elin på kalas! själv så ska jag jobba lite på kvällskvisten. 16-21
Om man ska ta å lägga sig, Tilde sover sedan länge, lika så Pär. Han ligger i soffan, ska försöka få liv i han.. får se hur de går! skulle ju vara trevligt om han ville flytta med in i sängen;-)
Så natti natt...

Torsdag

Jaha då var de redan torsdag.. Har hunnit med endel idag, redan.. Har varit med J till tandläkarn.. varit förbi stallet, och kika på hästarna! Och så har jag T å J varit till Gränges och hämta N.. Vidare förbi staden för lite inhandling av skönhetsprodukter;-)

Så nu har jag både J och N här! Så Tilde åär ju suuper lycklig;-) Dom kikar på kort, från stallet. Tilde tycker de är spännande att se när hon rider på Falckon;-) Kommer nog en bild lite senare om de..
Ska ta och fixa lite lunch åt oss, undra bara vad vi ska hitta på??
Senare i kväll så ska vi, jag och Pär upp till dagis på utvecklingssamtal! får se vad dom har att säga denna gången!?!

Och i morrn så bara måste
jag ta mig iväg till IKEA Någon som är sugen att följa???

Nää, lunch va de dax för...

Onsdag

Onsdag i dag då..  Är feberfri i dag!!! Så i dag så ska jag försöka tatag i vårat hem.. Syns att den som brukar hålla undan här, inte har varit så aktiv...
Så i dag så ska de plockas, damsugas och TVÄTTAS..
Tilde sitter och kollar på film, hon är ju lite hostig än, men de börjar bli bättre! Hon va iaf upp till dagis i går på lite pyjamasparty. Och de var mycket uppskattat kan jag lova!

Nää, dax å sätta lite fart då..

Sjuk

Sjuk.. Ja, de är vad jag är det... Feber, hosta och snorig:-( 
Så här spenderas dagen i soffan med filt och film! Och en massa vatten..
Målningen av sovrums möblimanget får vänta ett tag till.. Tilde är oxå hemma, hon har oxå en hemsk hosta.. Får se hur hon mår i morrn, för hon vill till dagis, dom ska nämligen ha pyjamasparty;-) Så hon får vellan åka upp och vara med på de iaf, om hon är något bättre!
Nää, nu vill jag bli FRISK!!!! Har lite födelsedagar frmöver, så de lär ju inhandlas en massa presenter! Kusin Matilda fyller 1 år snart! Och så ska Tilde till bästa kompisen E på kalas! Och så fyller ju snart våran SESSA 4år!!!? Hmmm, redan 4år?? Gud vad tiden går fort.. Så de lär ju handlas presenter;-)!
Dax för att börja med lunchen.

Länge sedan

Hmm.. Nu var de länge sedan... Men de har inte funnis någon tid till att blogga, och så har de varit finväder ute, så då har jag inte haft någon lust.
Dagarna har rullat på med jobb/dagis, ute vistelse så fort vi fått en ledig stund! Tilde skulle kunna spendera hela dagar ute. Utan avbrott för mat.. Så maten har för de mästa ätits på altanen!
Torsdagen spenderade vi på kupolen! Tilde fick ett par sandaler, Hello kitty så klart! och ett par Hello kitty gummistövlar. Själv så fich jag ett par nya ballerina!!! Och så fick jag ett par nya jeansleggings! Fick duga för denna vända..
Valborg har de oxå hunnit vara.. Vi grillade och sen så bar de av för att avnjuta brasan!

På hemma fronten så är de lite som ska fixas;-)!!  Va och införskaffade lite färg i går!!! Ska måla om sänggaveln! och två byråer som vi har i sovrummet.. så de ska jag försöka hinna börja med i dag!?  Måste bara få tag i några kartonger, måste ju förvara kläderna någon stans under tiden..

Upp till brossan och Jasmin, titta på när dom flyttar in i nya lägenheten ska vi oxå! Får vellan köpa med oss lite fika;-)
Om man ska ta och dra igång en tvätt..

RSS 2.0