Träna..

Redan söndag.. Tycker helgerna går aldeles för fort!! Har iaf varit ledig, lördag! alltid nått. Ska jobba i kväll 16-21 så de blir en kort tur. Sen är de jobb mån-tisdag, onsdag = ledig, jobb torsdag. Sen är jag ledig fre-söndag!!!! så skönt å va 3 ledig.
 Veckan är full bokad med än de ena, än de andra... men bara med roliga saker som ska fixas=)

I går så var vi ut å kolla på finnmarksturen.. blev sååååå sugen!! så nu har vi satt upp lite mål till nästa år!! Så nu är de dax å börja TRÄNA!!!!! Har 4 mål som vi ska klara av! nästa år. Så kommer nog att bli en del skrivet om våran träning här inne..
Köpte lite nya cykel kläder/grejer i går, nya cykelskor, pedaler, hanskar, tröja å byxor! Å så blir de nog en ny cykel snart oxå!!!!

Kvällen i går så var vi nere vid Nina å tjejerna. Jag och Tilde.. Min Pär och Ninas Per, va på svensexa.. Så då passade vi på å ha lite tjejkväll=) God mat trevligt sällskap och så tittade vi på Männ som hatar kvinnor.. men jag somnade som vanligt:-(... med de jag såg så, verkade den hur BRA som helst! måste se den!!!

T står vid tv å dansar å sjunger med till mtv.. Pär ligger å sover å själv så ska jag ta å röja mig igenom tvätthögen..

Trevlig söndag på er!


Möhippa

Tisdag å jag är ledig i dag och i morrn!!! sköönt!! I dag så får de bli en sväng till staden.. kika lite, skulle behöva ha ett par skor... Luncha ska vi göra iaf, jag å T.Får se om Pär är i närheten å kan följa på lite lunch??
Sen lär vi hem å tömma släpvagnen, en vända till tippen!! Skönt å bli av med lite skit=)
Vidare hem sen för å lasta på 4-hjulingarna. Sen bär de av mot Vanbo!! Får se om T och jag ska hämta upp P i Ludvika, om han han får sluta jobba i tid villsäga??

I lördags så hade vi möhippa för Nok=) skjjsigt värre!!!! Hon vart så närvös när vi kom å hämtade henne på morgonen;-)
Hon fick sig en cykelvända på morgonen, de va ju satmaran.. 1mil vart de för hennes del!!! Jag och Nina fortsatte sedan å cykla dom återstende 3milen. Sen vart de lite gocart mat å bubbling!! Söndagen va en lite tung dag.. om jag säger så=)

En vända till Borlänge vart det, Tilde fick en ny cykel!! och jag en ny cykelhjälm.

Nu ska jag städa av lite snappt här hemma innan de är dax å dra sig mot staden.


Hmm..

..andra jobbpasset i dag.. Å redan helt slut.. Ska vellan inte klaga på att man har ett arbet att gå till, med tanke på att så många går arbetslösa i dag.. Fast de skulle inte sitta helt fel med några veckors semester till:-) Skulle behöva en sol semester, med massa sol och bad!!!! Vem vet, kanske blir en i vinter!!!
Nog om detta!!

Har en del som måste fixa denna veckan.. men TRÖKT går det... får hoppas att det plötsligt kommer en massa energi till det!!?

Skulle behöva ta mig en tränings vända oxå, för på lördag så är de ju dax... då ska ja ju orka 4 mil, men de ska nog inte vara några problem, HOPPAS jag:O

I morgon så är de dagis dax för Tildes del, efter sommarlovet som hon säger;-) Har ju varit planeringsdagar på dagis, i går och i dag.. så gårdagen så fick hon busa med farfar, och i dag så har hon varit med Jasmin..
TACK för hjälpen!!!
Nu är de dax å stoppa Tilde i säng!



...

Redan fredag.... Betyder att de bara är 2 dagars ledigeht kvar:-(.... Jaja.. bara å bita i de sura äpplet.. å börja jobba igen...

I tisdags så vart de en shoppingvända!! Började i borlänge och slutade i falun=) Hittade en underbar klänning som jag ska ha till bröllopet,  vi ska på den 5e sep! Så nu är de bara skor kvar att inhandla!
Senare på kvällskvisten så drog jag och Nina ut i svampskogen, Ååååå vad svamp=) vi hittade!!! så resten av kvällen så hade jag jobb, kan ja säga!

Och i morrn så tror jag att de blir en vända in till staden, är ju nån vattenfestiva.. så vi fundrar på om vi ska gå ut å käka lite, och sedan kika runt!? om vi får någon barnvakt, vill säga???! Ska ringa farmor=) men de brukar inte vara några problem!

Eddi går de bättre än förväntat med! han har repat sig bra efter sin op.. Så nästa fredag så ska vi till falun på rehab träning, hoppas att de oxå funkar och att han snart får börja busa å leka igen.. Ska även chipp kastrera honnom då.. får se om han blir lite lugnare sen. Han har de super jobbigt med alla löptikar runt oss, ja de bor nästan bara tikar på den här gatan... HOPPAS att de är ett bra alternativ, istället för att ta kulorna??!
Dax för lite mällis....


Ångest...

... Ja de är vad jag börjar få...
För nästa måndag denna tid så befinner jag mig nämligen på jobbet... Då har 4 veckors ledighet bara susat förbi..
Och de är en hel EVIGHET till nästa semester=(

Snart så är hösten här, men den har sin tjusning den med..
Massa tända ljus överallt!!
MYS;-)
Men får hoppas att vi får ha de lite sommrigt ett tag till?!!

Just nu så har jag en paj i ugnen! Nina och tjejerna ska komma på lite fika strax.. så då ska de frossas i rabarber/jordgubbspaj=) De är götta de!!

I dag så har vi tagit bort stygnen på Eddi, så skönt att han slipper ha sin tratt på sig.. Han om någon är LYCKLIG kan ja säga!!
Pär drog till Gränges, skulle till M och svettsa någe..

Och i morrn så är de tisdag, vilket betyder att de är Vanbo å 4-hjulingskörning!  Men bara för min och Tildes del!!! Pär skulle inte köra nå i morrn, så jag har 3 timmar för mig SJÄLV=)!!

Dax å kola in om pajen är klar då.. luktar gott iaf!





Min nya...


Lördag

   Gårdagen va en en rolig dag!! 
Den börjades med en vända till
 Vnbo.. 4-hjulingskörning för hela familjen=)
Vidare hem, och ner till sjömagasinet.. där vart de bad och vattenscoter!!!!
TREVLIGT=)
Vidare hem för lite grillning!!
Dagen kommer oxå att tillbringas nere vid sjön! men SOLEN, vart är du???

Ska försöka lägga ut en bil på min tattuering....

Onsdag

Jaha, redan onsdag.. vilket betyder att jag snart bara har en vecka kvar av min semester=( ¤ veckor har snart gått.. Har inte blivit mycket gjort heller.. Inte nått, av de vi hade tänkt oss... inte ännu iaf. Kanske hinner med nåt litet?!

Eddi har repat sig fint efter sin op!!! Och jag har setat i telefon nu sen i måndags.. men i dag
 såå, sista samtalet vad de gäller tider för stygn, rehab och ortoped besök för våran lilla sööötstrut här hemma.


Pär har jag skickat iväg in till staden, vart så himmla vinsugen!! så jag hoppas att han snart är på G hemm..

Va å gadda mig lite i går=) riktigt nöjd är jag;-) ska slänga ut en bil sen, om någon vill se?!

Undra vart Pärra och mitt VIN har tagit vägen????

Utmärkt natt!

En mycket bättre natt!!!
Eftersom Eddi inte vill vara i sin bur, så fick han en bädd neranför min säng.. och så får vi ha sovrumsdörren stängd ist.
Funkar UTMÄRKT!!!
På dag tid så får vi ha honom med i de rummet vi är i, och stänga av.. så när han ska vara själv så får han hålla till i köket. Han ska ju inte ha så mycket yta att kunna röra sig på.. men vem skulle inte få panik, om man vart instängd i en liten bur??

Sitter här med lite morgonkaffe! ska äta lite frulle, sen ska jag ta mig en träningsvända på cykeln!
Sen får vi se va dagen har att erbjuda?!! Ser ut att kunna bli fint väder??!! Å då lär man ju passa på att vara ute iaf=)

Hoppas solen lyser på dig med=)

Ingen höjdar natt...

Lördag.. Tilde och Pär ska i väg å åka 4-hjuling.. själv så ska jag dra mig mot borlänge, till apoteken.. måste hämta ut piller till Eddi. Tog sån tid i går nere på Strömsholm, skulle få hämta vid 3 tiden.. men kom inte där i från förrns kl: 17.. men fick med dosen av de han skulle ha nu på morgonen iaf.

Natten har varit  supper jobbig... Har sovit i 3 tim, som mest.. Eddi har setat och grinat, för att han får bo i sin bur.. Och så har han diarre... så ett gäng gånger så har vi fått varit ut oxå.. Hoppas på en bätter natt i natt då!!?

Eddi är pigg och glad! lite matt på ögonen.. men vem skulle inte vara de efter en sån op????! Han är så duktig, sätter ner benet och stöder på de när vi är ute på våra 5min promenader! Så de överväger ju de som varit i natt! Fast jag känner mig bra SLITEN!

Och så har vi fått nya grannar längre bort på gatan! N,H och M=) Så kul med mera barn här på gatan=) Hoppas att ni kommer att trivas!!!

Dax å fixa lite frulle då..


RSS 2.0